Stiftelsen Dialog-89 -  Stipendier 2021


Anvisningar för inlämning av stipendieansökningar/ checklista

Observera att ansökningarna ska ha nått oss senast den 10:e november 2021. Om du skickar med vanlig post, tänk på att postgången kan vara långsam så det räcker troligen inte att posta kvällen innan. Kontrollera när brevlådan töms.

Observera att en fullständig ansökan ska innehålla:

1. Ifylld blankett
2. Bilagor:


Kontrollera att alla obligatoriska uppgifter är ifyllda i blanketten. Obligatoriska uppgifter är markerade med *. Kom ihåg att en referens behövs.
Om uppgifter eller någon del av ansökan saknas kan det tyvärr leda till att ansökan inte behandlas.

Vi ser gärna att ansökan lämnas via e-post, men det går också bra att skicka med vanlig post. Men tänk då på att posta i tid!

Stora filer bör i första hand laddas upp till någon s. k. molntjänst (t ex Sprend, Dropbox) där vi kan hämta ner dem. I andra hand skicka dem på fysiskt medium (CD; DVD, USB-sticka ...) med vanlig post.
Video läggs med fördel upp på Youtube, Vimeo eller någon annan liknande tjänst så vi kan se den där. Om du(ni) inte önskar att alla användare ska kunna se det ni lagt upp och det går att dela ut privat material till andra användare, meddela oss så vi kan ge dig(er) ett användar-id att dela ut det till. Men helst vill vi inte skapa nya användarID:n i tjänster för att kunna ta del av material. Om ni lämnar in ett videoexempel som en fil eller fysiskt så ska det kunna ses med aktuell version av Windows Media Player eller Quicktime.
Vänligen använd inte formatet pages. Ansökningstexter i detta format (som förekommer i Iphone och Ipad) ställer till problem för oss och vi kan kanske inte läsa din ansökan på rätt sätt. Använd gärna .doc, .docx eller rtf-format för texter.Adresser:

E-post för att lämna ansökan är stip[snabel-a]dialog-89.se

Alla slags frågor skickas till: info[snabel-a]dialog-89.se

Postadress för ansökningar är: Stiftelsen Dialog-89, Fatburs Brunnsgata 2, 2tr, 118 28 Stockholm.
 

 

http://www.dialog-89.se/checklista2021.html

HEM